torstai 3. tammikuuta 2013

Mistä kaikki alkoi?


Oli nuori espanjatar ja hänen kiihkeä sulhasensa. 
Tapaamiset olivat täynnä rakkauden paloa eikä epäselväksi jäänyt mitä rakastuneet nuoret puuhailivat.




Neljän viikon kuluttua Ulpu todettiin ultralla tiineeksi, varmuudella saimme ruudulle kolme pentua ja ultraajan mukaan yksi tai kaksi saattoi olla piilossa toisten takana. Ei siis missään nimessä suuri pentue kyseessä.

Eleltiin kaikessa rauhassa, ruokahalu katosi ja hellyydenkipeyttä oli selkeästi ilmassa. Viikko ennen laskettua aikaa Ulpu muutti kasvattajan luokse sijoitussopimuksen mukaisesti ja alkoi pikkuhiljaa valmistautua tulevaan koitokseen. 

Tässä kuvaa synnytystä edeltäneeltä illalta, kasvattajan kanssa arvelimme että tämän kokoisesta vatsasta syntyisi ehkä kuusi pentua.







Synnytys käynnistyi (tietenkin) yöllä puoli kahdentoista aikaan. Ensimmäinen pieni pentunen syntyi 20.12.2012 klo 00.35. 
Seitsemännen kohdalla aloimme jo olla melko varmoja että kaikki olivat syntyneet, eihän niitä voisi olla enempää. Mutta aina puolen tunnin perästä alkoi Ulpu ponnistaa ja plop - niin meillä oli jälleen uusi ihana pentu maailmassa. Yhdeksännen synnyttyä ja emon viimein rauhoituttua päästettiin narttu pisuille ja pesuille. 

Minäkin lähdin viimein kotiin, koko synnytys oli ollut mahtava kokemus itselleni. En kuitenkaan montaa sataa metriä ehtinyt ajaa kun kasvattaja soitti perään. "Usko tai älä, mutta täällä syntyi juuri kymmenes pentu." Käsittämätöntä! Täydellinen setti täyden kympin tytöltä. Viisi urosta ja viisi narttua jotka kaikki voivat hyvin ♥






Onnellinen emo katraansa kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti